Infraestructures

transports

Ryanair recuperarà les connexions amb Londres, Brussel·les, Milà i Dublín

La companyia posa a la venda vols a unes 35 destinacions per a l'estiu vinent

L'Agi i Transaero van firmar ahir l'acord per fer dues rutes setmanals a Moscou

Malgrat que ni Aena ni l'Estat encara no s'han manifestat oficialment sobre si mantindran inamovibles les taxes de Girona, Ryanair ja ha posat a la venda una part dels vols programats per a l'estiu vinent. La companyia irlandesa ofereix a la seva pàgina web unes 140 freqüències setmanals per a 35 destinacions des del 25 de març fins a finals d'octubre, com a resultat de l'acord a què es va arribar amb les institucions gironines i catalanes. Això representa aproximadament la meitat del que segons l'acord haurà d'oferir com a mínim Ryanair durant l'estiu. Entre les rutes carregades, n'hi ha moltes que es recuperen després dels darrers desacords. Destaquen, per exemple, les connexions amb grans ciutats europees com ara Dublín, Brussel·les, Milà, Göteborg o Londres, on tornarà a haver-hi un doble enllaç amb els aeroports de Stansted i Luton. A part, s'incrementaran les freqüències de la gran majoria de rutes, que tindran entre dos i set vols a la setmana.

Encara queden pendents moltes altres rutes per anunciar, en funció dels acords a què arribin Ryanair i l'Agi, que quedaran supeditades en part als interessos gironins. De moment, la companyia de baix cost encara no ha ofert el vol a Madrid que la Generalitat va anunciar que es recuperaria.

Dos vols a Moscou

El president de la Diputació, Jaume Torramadé; el delegat del govern, Eudald Casadesús, i el representant de Transaero Alexander Nikonov van signar ahir l'acord entre la companyia aèria i l'Agi per al vol Girona-Moscou. La companyia ja el va oferir l'estiu passat un cop a la setmana, si bé les reserves anaven molt lligades a un majorista de viatges. Ara, amb aquest acord, la ruta serà regular i tindrà com a mínim dues freqüències setmanals, a partir de l'abril. La Diputació ahir va valorar que l'acord permetrà enllaçar amb un dels principals punts d'atracció per al mercat turístic rus com és la Costa Brava.

LA XIFRA

140
freqüències
setmanals són les que ha ofert fins ara Ryanair a l'aeroport de Girona per a l'estiu vinent.

LA DATA

25.03.12
és el dia
que comença la temporada d'estiu, i començaran a funcionar les rutes de Ryanair i la de Transaero.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.