Infraestructures

Vallès Occidental

Bustos dóna pressa a Recoder per l'obra als FGC

Li reclama per carta que crei la comissió per obtenir nou finançament

L'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, no vol que es dilati en el temps la constitució d'una comissió tècnica per fer el seguiment dels passos que la Generalitat ha de fer per trobar el finançament que garanteixi l'acabament de les obres del perllongament dels FGC a Sabadell, ara aturades. Ahir va enviar una carta al conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, perquè compleixi “de manera urgent i prioritària” el compromís que la setmana passada va adquirir amb ell de crear aquesta comissió, que també servirà per estudiar l'evolució de l'obra i el compliment del calendari de finalització dels treballs, previst pel 2015.

En la carta, Bustos hi afegeix que és imprescindible la urbanització definitiva del passeig de la plaça Major, de la plaça d'Espanya i del pou d'atac al Nord, a més del cobriment de la línia actual a l'altura dels barris de Can Feu i Gràcia. En aquest punt, també li recorda que, per poder tirar-ho endavant, s'ha de concretar el compromís de fer un conveni entre les dues administracions que ho permeti.

Reunió a Terrassa

Avui, a quarts de nou del vespre, els responsables del govern informaran de l'aturada de l'obra del perllongament als veïns i comerciants que integren la comissió de seguiment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.