Infraestructures

infraestructures

L'aeroport de Girona tindrà 402 vols per Setmana Santa

Poc després de començar la temporada d'estiu, aquest pont de Setmana Santa serà una de les primeres mostres de l'augment del nombre de vols a l'aeroport de Girona. Segons les dades fetes públiques ahir per Aena, entre dijous i dimarts hi haurà 402 vols des de Vilobí, en què es posaran a disposició dels viatgers 75.844 places. L'any passat hi va haver 806 operacions, però abastant els onze dies coincidint amb les vacances escolars. Aquest any, el dia de més activitat serà diumenge, amb 70 operacions i 13.230 seients a disposició. Dissabte i dilluns també hi haurà 70 operacions però menys seients; dijous i dimarts, 62 vols, i divendres, 68. La majoria de vols són de Ryanair.

Per afrontar aquesta operació de Setmana Santa es reforçarà el personal de seguretat privada, aparcament i neteja. També estaran en alerta els serveis d'informació, i assistència sanitària i per persones amb mobilitat reduïda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.