Infraestructures

BAIX EBRE

Front comú dels alcaldes de l'Ebre per reclamar l'A-7

Els alcaldes del Perelló, l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Camarles i l'Aldea han fet un front comú per reclamar a l'Estat que execute el tram de l'A-7 entre l'Hospitalet i la Jana, aturat completament. Els alcaldes accepten que l'obra es faci per fases i en aquest sentit reclamen que s'inicie tan aviat com sigui possible el tram comprès entre l'Hospitalet i l'autovia de Tortosa a l'Aldea. I així ho van plantejar ahir al subdelegat del govern a Tarragona, Jordi Sierra, que es va comprometre a traslladar les seues reivindicacions al Ministeri de Foment.

Segons els alcaldes, l'obertura de l'A-7 fins a l'Almadrava i el context de crisi ha fet incrementar el volum de vehicles que circulen per l'N-340, una via que travessa el nucli urbà de l'Aldea. “Demanem que el pressupost del 2013 inclogui una partida per començar les obres de l'A-7 a l'Ebre”, va dir l'alcalde del Perelló, Ferran Cid. Mentre no s'executa l'obra reclamen la gratuïtat dels peatges de l'AP-7.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.