Infraestructures

tarragonès

ERC vol que la línia Reus-Roda sigui per a passatgers

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) aposta pel tercer rail ferroviari per garantir la sortida de mercaderies des del port de Tarragona en ample de via europeu. Però va més enllà i també dóna una solució per al transport de passatgers. El diputat d'ERC Sergi de los Rios proposa que quan s'opti pel projecte definitiu, que consisteix a reobrir la línia Reus-Roda de Berà, aquesta via no s'utilitzi només per al transport de mercaderies sinó també per a passatgers. ERC presentarà aquesta proposta en forma de moció al Parlament, al Consell Comarcal i als ajuntaments del Tarragonès.

c.f.

tarragonès

Els bars de la Part Alta podran muntar terrasses

L'Ajuntament de Tarragona permetrà als bars del centre històric muntar terrasses al carrer, cosa que fins ara es restringia només a les places. Aquesta és una de les novetats de la nova normativa que regula l'ús de les terrasses i que ahir va presentar la regidora de Medi Ambient, Llicències i Mobilitat, Begoña Floría. La mesura entrarà en vigor dilluns dia 28. Un altre dels canvis respecte a la legislació anterior és que les autoritzacions passen de trimestrals a anuals, i poden ser prorrogables fins a 5 anys.

c.f.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.