Infraestructures

infraestructures

El club de vela diu que manté el port de Blanes

La Generalitat nega haver-se pronunciat i indica que encara no s'ha fet l'adjudicació

El Club de Vela Blanes va anunciar ahir a través d'un comunicat que havia guanyat el concurs per a l'adjudicació del contracte de gestió de la concessió de la dàrsena esportiva del port de Blanes. La Generalitat, però, va tirar aigua al vi i, en declaracions a aquest diari, va negar que ja s'hagi pronunciat: “L'adjudicació definitiva encara no s'ha fet”, van dir fonts de Ports de la Generalitat, responsable de tramitar l'adjudicació.

Tot i que l'adjudicació de la concessió encara no és definitiva, és cert que el club de vela té gairebé assegurat poder seguir amb la concessió del port. La seva proposta ha estat més ben valorada que l'altra presentada, liderada per un grup inversor d'Andorra. En concret, l'entitat blanenca va proposar diverses obres a les instal·lacions, com ara la reforma interior de la dàrsena, modificant les mides dels amarradors i fent accessibles els pantalans a persones amb mobilitat reduïda. Segons va transcendir la setmana passada, la valoració del projecte de la proposta del club era molt superior a la dels andorrans. I la proposta econòmica, similar. Sembla que aquesta diferència s'hauria confirmat ahir. La Generalitat, però, no ho anunciarà fins que l'adjudicació s'hagi fet definitiva. I, segons van dir, encara no s'ha produït. El club de vela s'ha responsabilitzat del port des de la seva construcció. I si acaba guanyant el concurs seguirà amb el port 25 anys més.

Dissabte, inauguració

Tal com ja va anunciar aquest diari la setmana passada, aquest dissabte Lluís Recoder, conseller de Territori i Sostenibilitat, inaugurarà les obres d'ampliació del port de Blanes. Ahir es va confirmar que l'hora de la inauguració serà la una del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.