Infraestructures

infraestructures

Més de 350.000 viatgers en la línia del TAV

El web de Renfe comença a vendre bitllets de la línia internacional

La línia d'alta velocitat entre Figueres i París està aconseguint uns bons resultats de viatgers. Segons les dades fetes públiques ahir per Renfe, des que es va obrir el tram del TAV entre Vilafant i Perpinyà, el 19 de desembre del 2010, unes 350.000 persones han utilitzat el servei en aquest any i mig. El bitllet més venut és la connexió entre Barcelona i París –des de Barcelona i Girona hi ha un tren especial que connecta amb el TAV– amb 85.250 viatgers. En segon lloc, hi ha l'enllaç entre la capital catalana i Montpeller, amb gairebé 70.000 bitllets venuts. Des de Figueres, s'han venut 36.500 viatges amb París, 30.000 amb Montpeller i 11.350 amb Perpinyà.

D'altra banda, a partir d'aquesta última setmana de juny es podran ja adquirir els bitllets per utilitzar l'alta velocitat des de Figueres a través del web de Renfe. Fins ara només es podia fer per la companyia ferroviària francesa SNCF –que és la que opera el tren– i altres canals oficials, però no des de Renfe. A través del web també es podran comprar bitllets de la resta de línies del TAV de França i també connexions amb altres ciutats europees com ara Brussel·les, Amsterdam, Ginebra i Londres. D'aquesta manera, Renfe vol millorar l'estratègia comercial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.