Infraestructures

Es demana un estudi seriós del clavegueram d'Algemesí

Més Algemesí vol resoldre els problemes endèmics d'inundacions per pluges

Aquesta formació política que ocupa la banca de l'oposició a l'Ajuntament, lamenta profundament que durant la legislatura anterior l'equip de govern no utilitzara la gran quantitat d'inversions de diners públics que vingueren a Algemesí, per resoldre els problemes reals i quotidians de la vila, sinó que els utilitzaren per fer vistosos edificis i reformes que recorden el seu pas pel govern.

La ceguesa política de l'actual equip de govern els ha portat sempre a primar allò que dona vots i es vistós electoralment parlant, front a l'alternativa política de procurar pel benestar real dels ciutadans.

Així ho testimonien el problemes generats per les últimes pluges del dia 30 d'agost i 28 de setembre. Han estat nombrosos els veïns, tant de la zona del Pla com del carrer Sant Benet, que han fet arribar les seus queixes per les inundacions del baixos i garatges. En concret els veïns del carrer Sant Benet presentaren el 4 d'octubre una instància demanant una solució, instància que acompanyaren amb 330 signatures. Per la seua banda els veïns del Pla han fet arribar fotos de la situació dels garatges degut a les pluges.

Aquest problema no és un problema esporàdic o puntual, sinó crònic, ja que en les anteriors pluges fortes de principi de setembre ja arribaren queixes dels veïns de la zona del C/ Sant Benet, queixes que van estar plantejades en la Comissió Informativa del Serveis Públics celebrada el 17 de setembre, tal i com es recull a l'acta.

Per tot això, Més Algemesí pensa que ha de ser urgent i una prioritat política per a l'any vinent, la realització d'un estudi integral del clavegueram del poble. No consideren oportú realitzar obres puntuals si es disposa primer d'un diagnòstic global de tota la xarxa. És per això que aquesta formació política ha presentat una moció demanant tal estudi, i demanant que s'allibere un tècnic municipal per tal que, amb col·laboració amb l'empresa concessionària el realitze.

També insten a revisar la idoneïtat dels passos elevats existents així com a elaborar un “Protocol d'actuació davant inundacions i pluges torrencials”, donat que els veïns s'han queixat per no sentir-se atesos quan tenen problemes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.