Infraestructures

infraestructures

Ryanair passa quatre rutes de Girona al Prat

L'aeroport de Vilobí perd els vols a Bolonya, Fes, Nador i Torí

L'endemà mateix que anunciés les deu noves rutes que es posaran en marxa l'estiu del 2013 des de l'aeroport de Girona, la companyia aèria irlandesa de baixa cost Ryanair va fer públic la supressió de quatre destinacions la mateixa època. Es tracta de dues connexions que Girona tenia amb Itàlia (Bolonya i Torí) i amb el Marroc (Fes i Nador), les quals es traslladaran, a partir de l'1 d'abril, a l'aeroport del Prat, a Barcelona. El responsable de màrqueting i vendes de la companyia aèria a l'Estat espanyol, Luís Fernández-Mellado, va manifestar ahir que Girona segueix sent una base important per a Ryanair, amb 61 rutes, incloent-hi deu noves connexions, i que això no es veurà afectat per aquest canvi.

La meitat de les deu noves connexions són a països nòrdics: Oslo (Noruega), Jönköping i Kalmar (Suècia) i Tampere i Lappeenranta (Finlàndia). L'altra meitat connectarà amb els aeroports de Groningen (Països Baixos), Katowice (Polònia), Lübeck (Alemanya), Pafos (Xipre) i Trieste (Itàlia). De les noves connexions, Ryanair destaca la importància de Lappeenranta, com a reclam del turisme rus a la Costa Brava.

La companyia descarta recuperar el vol de Girona a Madrid adduint que des del Prat ja s'ofereixen destinacions a diferents punts de l'Estat espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.