Infraestructures

infraestructures

Girona permet a Adif treballar de nit 15 dies

L'ens públic Adif i l'Ajuntament de Girona han arribat a un acord perquè durant els propers quinze dies es facin treballs nocturns entre la mitjanit i les cinc de la matinada. L'objectiu d'aquests treballs és completar l'obra de les lluernes de l'estació del TAV a Girona, i es fa de nit per compatibilitzar els treballs amb el funcionament de l'estació i l'explotació de la línia ferroviària. Adif indica que s'ha previst que el premuntatge de les peces translúcides que s'instal·laran es facin en el taller per evitar més soroll amb la voluntat de reduir les molèsties als veïns més propers als treballs, que s'estima que duraran un parell de setmanes.

Els veïns del carrer de Bisbe Sivilla i de la plaça d'Europa s'han queixat reiteradament dels treballs nocturns que ha fet Adif durant els més de quatre anys i mig que fa que duren els treballs. Es preveu desmuntar també una de les grans grues.

Nou accés a l'estació

Un cop s'acabin aquestes obres és quan Adif té previst obrir un accés directe des de Bisbe Sivilla a l'estació del TAV per garantir un accés més directe des dels barris de Sant Narcís i Santa Eugènia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.