Infraestructures

infraestructures

L'estació del TAV té goteres, dos mesos després de l'estrena

N'hi ha des de fa una setmana, arran d'un període de pluges

Es treballa per trobar l'origen de les filtracions

L'estació del TAV de Girona té goteres. Dos mesos després de la inauguració, el 8 de gener passat, han aparegut diversos bassals a l'estació, en el vestíbul en superfície d'accés cap a les vies. Ja fa més d'una setmana que hi ha filtracions en el sostre, fet que ha obligat a posar galledes i senyals que avisen els usuaris del perill de relliscar.

En un primer moment també hi va haver goteres a la passarel·la, però ahir en aquest punt ja estaven resoltes. Ahir mateix quedaven encara sis punts on hi havia galledes i avisos. Adif ha informat que hi ha tècnics que intenten esbrinar els punts on es produeixen les filtracions a fi de fer les reparacions oportunes. L'aigua es filtra per les bigues de fusta, on són fàcilment observables els regalims d'aigua.

L'estació del TAV de Girona es va inaugurar a principis d'any amb l'assistència de totes les autoritats, locals, nacionals i estatals. Es tractava del final del camí de quatre anys i mig de treballs al subsòl de la ciutat per fer-hi el túnel i l'estació, que és a l'espai on hi havia el parc Central. Un cop feta la inauguració, i amb els trens ja circulant amb normalitat, els treballs s'orienten des d'aleshores a l'exterior, per posar ordre i reurbanitzar l'antic parc i el nus viari de l'antiga plaça d'Europa. El retard en aquestes obres ha estat reiteradament criticat pels veïns. Es queixen de la lentitud de les obres, i el llarg suplici que ha suposat, i suposa, per a diversos barris gironins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.