Infraestructures

Tallen a partir d'avui la variant de Girona en sentit sud per obres

Unes obres de manteniment a la variant de Girona obligaran a tallar des d'avui la circulació en sentit sud en alguns trams. Es preveu que els treballs durin fins al 6 de novembre, “sempre que les condicions meteorològiques ho permetin”. Hi haurà, però, un parèntesi per Fires: del 25 d'octubre al 3 de novembre no s'hi treballarà i s'hi podrà circular.

Trams afectats

En concret, des d'avui i fins dimarts que ve es tallarà el sentit sud de circulació entre l'enllaç de la GIV-6703 (la carretera dels Àngels i l'entrada per la Creueta, a Girona) i l'enllaç amb la C-65 (la carretera de Platja d'Aro i l'enllaç de l'AP-7, a Salt). A partir del dia 16 i fins al final de les obres, el tram afectat en sentit sud serà el que va de l'enllaç amb la C-66 (la carretera de Banyoles a Palamós, passant per la Bisbal) fins a l'enllaç amb la GIV-6703 (la dels Àngels). Els talls seran de les set del matí a les set de la tarda, de dilluns a dijous, i de les set del matí a la una del migdia, els divendres. Les obres consisteixen a substituir les juntes de dilatació de diversos viaductes que estan en mal estat o han arribat al final de la seva vida útil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.