Infraestructures

infraestructures

Ryanair ofereix tres rutes menys des de Girona

Elimina vuit destinacions i n'incorpora cinc respecte de l'hivern passat

L'aeroport ofereix un total de vint vols

L'aeroport de GironaCosta Brava tindrà aquesta propera temporada d'hivern un total de vint rutes, tres menys que l'any passat.

Aquest hivern, estrenarà cinc noves rutes, totes elles connexions regulars realitzades per la companyia Ryanair. Aquesta, però, elimina vuit rutes que sí que oferia la temporada d'hivern de l'any passat.

Entre les noves rutes de Ryanair destaca la connexió amb Rabat, al Marroc, que se suma a la ja existent amb Marràqueix, així com les noves rutes a Bristol i Londres Stansted, al Regne Unit. Poznan i Breslau, a Polònia, completen les noves destinacions d'aquesta companyia per a aquest hivern.

Les rutes que Ryanair elimina són els connexions amb Bolonya, Torí, Trapani, Venècia, Fes, Billund, Cracòvia i Karlsruhe-Baden Baden

Per la seva banda, Wizz Air, tal com va anunciar a l'estiu, manté la ruta a Kíev durant tot l'any.

Per mercats, els països amb més rutes a Girona són Alemanya, el Regne Unit i Itàlia, amb quatre connexions. Destaquen, sobretot, els destins de Londres i Pisa que tindran un vol diari.

La temporada aeronàutica hivernal comença demà i durarà fins a l'últim diumenge de març.

LA XIFRA

20
vols
s'oferiran aquest hivern des de l'aeroport de Girona, tres menys que l'hivern de l'any passat.

Des de Vilobí d'Onyar a vuit països

L'aeroport Girona-Costa Brava, ubicat a Vilobí d'Onyar, oferirà rutes a vuit països diferents durant la temporada d'aquest hivern. Durant els propers cinc mesos, s'operarà a les següents destinacions: Alguer, Càller, Pescara i Pisa, a Itàlia; Bremen, Colònia, Frankfurt Hahn i Niederrhein, a Alemanya; Bristol, Londres Luton, Londres Stansted i Manchester, al Regne Unit; Marràqueix i Rabat, al Marroc; Eindhoven i Maastrich, als Països Baixos; Poznan i Wroclaw, a Polònia, i París Beauvais, a França. Tots aquests vols aniran a càrrec de la companyia Ryanair. El vintè vol és el de la companyia Wizz Air que connectarà l'aeroport de Girona amb Kíev, Ucraïna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia