Infraestructures

mobilitat

Ryanair anuncia un web més senzill i una aplicació mòbil

Un dels principals canvis és que el procés de reserva es reduirà de disset a cinc clics a partir de finals de novembre

La companyia aèria de baix cost Ryanair continua anunciant noves mesures amb la intenció de millorar la seva imatge. La companyia aèria irlandesa va explicar ahir que introduirà millores al web per “fer més senzill” el procés de reserva i que s'implantaran al novembre, i va anunciar un seguit de nous serveis digitals que s'aniran llançant en els pròxims mesos.

En l'apartat del web, destaca que el procés de reserva serà més simple, ja que a partir del 30 de novembre es reduirà de disset a cinc clics. També en aquesta data es canviarà la pàgina d'inici per una de “més neta i senzilla”, i s'implantarà un procés de reserva “intuïtiu” per ajudar a trobar fàcilment les tarifes més baixes de cada ruta. Abans, l'1 de novembre, com ja s'havia anunciat, s'eliminarà el sistema d'encriptació i s'implantarà un “període de gràcia” de 24 hores per corregir “errors menors” en les reserves.

Pel que fa a les millores digitals, destaca el llançament d'una aplicació mòbil el maig del 2014 que permetrà tenir als telèfons mòbils i tauletes tota la informació de les tarifes i els vols. Abans, des de finals de febrer, ja es podran descarregar les targetes d'embarcament als mòbils.

D'altra banda, a finals de desembre s'engegarà el servei El meu Ryanair, que permetrà registrar-se perquè no calgui introduir totes les dades cada cop que es faci una reserva. A més, des de finals de març es podran compartir tarifes a les xarxes socials i a finals d'abril es posarà en marxa la funció Buscador de tarifes, que permetrà buscar les tarifes per preu, ruta i data.

LA XIFRA

5
clics seran els necessaris a partir del 30 de novembre per fer una reserva al web de Ryanair. Ara en calen 17.

Adaptació als “principals” idiomes

També s'anuncia que es llançaran diverses versions del nou web adaptades als “idiomes dels principals mercats de la UE, començant amb el web en castellà” el juny que ve. Aquest diari ha preguntat a la companyia pel català i la resposta ha estat que “els canvis s'aniran actualitzant automàticament per tots els mercats quan sigui l'hora” i que “de moment” s'estan revisant “tots els idiomes”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia