Infraestructures

Transports

Renfe reforça el TAV i el llarga distància amb 600 mil places

Es posaran a la venda del 21 de desembre al 6 de gener i unes 150.000 d'aquestes amb descomptes de fins al 70%

Renfe oferirà del 21 de desembre al 6 de gener 600.000 places dels trens TAV i llarga distància, de les quals 300.000 serà pel corredor Figueres-Barcelona -Madrid. Aquesta ampliació es beneficiarà amb importants descomptes de fins al 70% i comporta un increment del 25% respecte a l'oferta programada l'any passat i amb 41 trens de doble composició.

L'operador ferroviari també ha posat a la venda importants promocions i n'ha reservat 150.000 per oferir descomptes de fins al 70%. A tall d'exemple: un bitllet entre Madrid i Barcelona pot costar uns 32 euros, 16 euros pel trajecte Barcelona a València i 20 euros fins a Alacant. Pel que fa altres zones de l'Estat, Renfe ha programat 32 trens TAV especials entre Catalunya i Andalusia. Amb la circulació d'aquests trens s'afegiran 11.500 places a l'oferta habitual entre les dues comunitats. En total, durant el Nadal s'oferiran 75.000 places en aquest corredor.

A més, i en aquest període nadalenc, els viatgers disposaran de la connexió directe Espanya- França, amb dos serveis per sentit que enllaçaran Barcelona amb París; dels quals un connectarà Barcelona i Lió; un altre Barcelona i Tolosa i, finalment, Madrid, Barcelona i Marsella. Durant aquesta operació de reforç, els usuaris que vulguin desplaçar-se entre Catalunya i França disposaran de 75.000 places.

LA XIFRA

35
euros.
És el que pot costar un bitllet Madrid-Barcelona amb ofertes que poden arribar fins al 70%.

Un TAV es va avariar ahir al matí a Figueres

Una avaria en un AVE que havia de cobrir el trajecte entre Figueres i Madrid a ahir matí va afectar en 120 passatgers. Renfe va posar en servei un altre comboi a l'estació de Barcelona Sans. Els usuaris de Figueres es van traslladar amb bus i els de Girona, en un mitja distància. El tren avariat tenia prevista la seva sortida al voltant de tres quarts de nou des de Figueres, amb parada a Girona a les 09.10.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia