Infraestructures

25 milions del govern per a la xarxa gironina

El govern català va aprovar ahir una inversió, d'abast pluriennal per al manteniment de les carreteres gestionades per la Generalitat, que en el cas de les comarques gironines suposa una inversió de 25,6 milions d'euros.

Concretament, el govern destina tres partides a les comarques gironines. La primera i més important, d'11,4 milions, està destinada al parc de conservació de Girona perquè s'executin millores en vies com ara la carretera de Santa Cristina a Figueres (C-31); la C-66, que uneix Palafrugell i Besalú; la carretera de Vilabertran a Peralada (C-252); la C-260, que uneix Roses i Figueres, i la Gi-203. La segona partida, de 5,4 milions, és per al parc de Bianya, i inclou carreteres com ara un tram de l'eix prepirinenc (C-26); la C-153, que uneix Sant Esteve d'en Bas i Vic per Cantonigròs; la C-162 de la Cerdanya, i la GI-524, d'Olot a Banyoles, passant per Santa Pau. Per últim, la tercera partida té com a destí el parc de conservació de Vidreres, que amb un pressupost de 8,8 milions actuarà en carreteres com ara la C-63 (d'Olot a Lloret de Mar) i la Gi-682, de Blanes a Sant Feliu.

A tot Catalunya el govern va aprovar una inversió de 124 milions per a la conservació de carreteres, i de 41,7 milions per a l 'explotació dels túnels que gestiona la Generalitat i del Centre de Control de Carreteres, a Vic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia