Infraestructures

Les obres de la C-32 a Lloret, pel febrer o març

El conseller de Territori va visitar ahir les obres del port de cala Canyelles

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, va concretar ahir una mica més l'inici de les obres de prolongació de l'autopista
C-32 fins a Lloret, que considera que han de començar “al febrer o al març”. Vila va fer aquesta estimació en una xerrada amb empresaris organitzada per la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret a l'hotel Guitart Monterrey. Segons va dir Vila, l'obra puja a 65 milions, i es preveu que a la tardor el projecte estarà enllestit del tot. El termini de les obres serà, segons va afegir, d'uns 14 o 15 mesos. Vila va fer la xerrada després de dur a terme una visita al nou port esportiu de cala Canyelles, acompanyat de l'alcalde, Romà Codina, després de les obres que s'hi han fet, que han costat 2 milions d'euros. Els treballs, que no han comportat cap ampliació ni modificació substancial, han permès una millora pel que fa a les instal·lacions. Entre aquestes obres figuren la pavimentació de la zona de serveis del port, la construcció d'un nou sistema de tractament i impulsió de les aigües residuals cap a la xarxa municipal de clavegueram, i la disposició d'una zona tècnica per evitar l'arribada a la dàrsena de materials contaminants. Les obres han estat a càrrec del Club Nàutic de Canyelles, empresa que el va construir l'any 1970 i que va renovar la concessió l'any 2011 per a un període de 20 anys. El port de Canyelles, amb una activitat principal de nàutica d'esbarjo, manté els 134 amarradors i té una superfície de 14.378 metres quadrats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia