Infraestructures

L'aeroport de Girona segueix perdent passatgers

L'Aeroport de Girona torna a perdre passatgers. Durant el maig van passar per les instal·lacions de Vilobí d'Onyar un total de 235.194 passatgers, un 20,2% menys que un any enrere. Aquests registres se sumen a les males dades acumulades aquest 2014, durant el qual no hi ha hagut ni un sol mes en què el nombre de passatgers hagi crescut. En alguns mesos, com ara el març, la caiguda va arribar al 47,2%. I les perspectives no són bones, ja que Ryanair, la principal companyia que opera des de l'aeroport gironí, ha anunciat més retallades de vols per a la temporada d'hivern, amb la desaparició de connexions històriques com Londres i París. L'aeroport ofereix aquest estiu 69 destinacions, vuit menys que la temporada passada. Al maig, es va tornar a constatar la tendència a la baixa, ja que van passar per l'aeroport un 20% menys de passatgers que fa just un any. Les dades d'Aena també recullen que les operacions es van reduir un 20,4% i també van baixar les tones transportades un 26,4% respecte al maig del 2013. Aquest any cap mes ha
registrat xifres positives. Així doncs, mentre que durant el primer quadrimestre del 2014 van passar per l'aeroport un total de 551.256 passatgers, un any més tard la xifra ha caigut fins als 401.535, un 27,2 % menys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia