Infraestructures

El Senat demana la rehabilitació de l'estació de Camallera

S'aprova per unanimitat una moció presentada per l'Entesa

La comissió de Foment del Senat va aprovar ahir per unanimitat una moció en què s'insta el govern de l'Estat a fer les obres de rehabilitació pertinents a l'edifici de l'antiga estació –ara baixador– de Camallera perquè es pugui reobrir. La moció, presentada pel senador gironí de l'Entesa Rafel Bruguera, va rebre el suport unànime de la comissió després que s'acceptés transaccionar una esmena del PP en què se supedita el projecte a la disponibilitat pressupostària.

L'acord d'ahir al Senat arriba després del que ja hi va haver al gener a la comissió de Territori del Parlament, arran d'una resolució presentada per ICV-EUiA, i també de la recollida prèvia de 320 signatures que es va fer durant la tardor tant a Camallera com a pobles veïns. Ahir Bruguera –que presentarà esmena als pressupostos del 2015 si no s'hi inclou la rehabilitació– recordava que “en un radi inferior als 15 km de l'estació hi viuen més de 20.000 persones a l'hivern i més de 80.000 a l'estiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia