Infraestructures

EQUIPAMENTS

El PSC demana que s'obri la biblioteca

La regidora Sílvia Paneque i el diputat Àlex Sáez, en representació del PSC de Girona, han demanat que el govern del Partit Popular a l'Estat i de Convergència i Unió a Girona donin “una resposta clara sobre la data d'inauguració de la Biblioteca Provincial a Girona”.

Els socialistes gironins demanen al govern del Partit Popular que acabi d'executar i posar en funcionament la Biblioteca Provincial. “A data d'avui, ja s'acumulen 10 mesos d'endarreriment, tot i que els governs socialistes ja havien deixat el projecte redactat, dotat econòmicament i executat en la seva major part, ara fa més de quatre anys, ja en un moment de clares limitacions pressupostàries”, afirma el PSC.

El fet que l'obra no hagi complert els terminis previstos ha provocat, segons ha denunciat Sílvia Paneque, candidata a l'alcaldia de Girona, “que els gironins haguem estat durant tot un curs escolar sense un servei important per a la ciutat”. Paneque ha afegit que “la biblioteca de la Casa de Cultura es va tancar ara farà un any aquest mes d'agost, perquè la nova s'havia d'obrir tot seguit al carrer Emili Grahit, però el govern del PP ha incomplert aquest compromís”. Segons els socialistes, “això ha provocat un seguit de disfuncions com ara el retard en el trasllat de la biblioteca municipal Ernest Lluch a la Casa de Cultura i en l'ampliació del centre cívic Pla de Palau.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia