Infraestructures

Se celebra avui a Girona la cimera de ciutats del TAV

El Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona serà avui l'escenari de la celebració de la setena Cimera de Ciutats i Aglomeracions per a l'Alta Velocitat i la Interconnexió Ferroviària del Corredor Mediterrani. En la trobada d'avui participen alcaldes, presidents i representants de ciutats i zones que integren el corredor Mediterrani de Catalunya i també del sud de l'Estat francès.

Girona serà així la capital de l'alta velocitat amb aquesta cimera precisament quan el servei de TAV cap a Figueres i Perpinyà i la resta de connexions internacionals fa ja avui cinc dies que està interromput per la inundació del túnel després de l'aiguat de la matinada de diumenge a dilluns. L'última cimera es va celebrar a Besiers aprofitant que Girona va inaugurar la infraestructura el gener del 2013. La suspensió del servei del TAV provocarà que els assistents a la cimera que vinguin de Figueres o de l'Estat francès hi arribin amb bus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia