Infraestructures

Infraestructures

Cinc trens ‘femenins', per l'L7 dels FGC

La línia L7 de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre la plaça Catalunya i l'avinguda de Tibidabo va estrenar ahir les dues primeres d'un total de cinc unitats dels nous trens de la sèrie 114, que incorporen els últims avenços tecnològics i milloren les condicions de confort per als usuaris, que han estat batejades amb noms de dones. Una d'elles porta el nom de l'economista, política i experta en el sector del transport públic Mercè Sala, i l'altra, el de l'escriptora i cronista del barri barceloní del Putxet Elvira Farreras. Les altres tres unitats que entraran en servei aviat portaran els noms de l'escriptora Caterina Albert, de la poeta Clementina Arderiu i de la pedagoga i traductora Carme Serrallonga.

L'L7 té les andanes més curtes i, per això, els nous vehicles adquirits al consorci Alstom-CAF, que substituiran els de la sèrie 11, només tenen tres vagons.

Redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia