Infraestructures

Menen pressa per al desdoblament de la variant de Banyoles

L'Ajuntament vol liderar un front comú comarcal per aconseguir-lo

És un tram de la C-66 amb molts accidents

L'Ajuntament de Banyoles liderarà una ofensiva comarcal –una altra– perquè el govern desdobli la variant de la C-66 al més aviat possible. L'alcalde, Miquel Noguer (CiU), ho ha demanat reiteradament als consellers Lluís Recoder i Santi Vila, i ara hi insistirà. Tots els consellers del ram, segons ell, han tingut clar que el desdoblament és una urgència, i li han manifestat que, per la Generalitat, és una prioritat. Noguer va fer aquestes declaracions en el ple d'ahir al vespre arran d'un prec de Josep Vicens (Junts per Banyoles), que va lamentar l'alta sinistralitat d'aquesta variant.

El ple també va donar llum verd, amb els vots a favor de CiU, el regidor no adscrit Jordi Bosch i Junts per Banyoles i l'abstenció de la CUP i ICV, a allargar dos mesos el termini d'exposició al públic de l'avançament de la revisió del pla d'ordenació urbana municipal (POUM) local. És un dels documents més importants per a un municipi i va més enllà d'un únic mandat. Per això i pel fet que els últims dies d'aquest termini coincideix amb les fetes nadalenques –l'últim dia és el 7 de gener–, el ple ha aprovat allargar el termini i, a més, convocar reunions informatives als consellers de barri.

Finalment, el ple va aprovar l'establiment del servei públic d'Aula de Teatre, que no ha tingut una seu fixa durant els eus vint anys d'existència. Ara en té a la Factoria d'Arts Escèniques. Aquest és el pas previ per fer la contractació del personal que cal: un coordinador i el professorat pertinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia