Infraestructures

Balliu, disposat a implicar-se per l'aeroport

El descens de passatgers fa que el Consell de la Selva vulgui entrar a l'AGI

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu (CiU), vol que la institució s'impliqui en l'impuls de l'aeroport de Girona-Costa Brava. Balliu considera que el descens constant de passatgers exigeix que més parts col·laborin per revertir-ho.

En una trobada de balanç del 2014 i dels projectes de futur del Consell, divendres, Balliu va assenyalar que l'ens supracomarcal estaria disposat a integrar-se a l'Associació per a la Promoció i el Desenvolupament de les Comarques Gironines (AGI), que es dedica a impulsar la instal·lació de Vilobí. “Nosaltres no hi intervenim, però les dades ens perjudiquen molt”, va expressar.

El 2014, a l'aeroport hi va haver 2,1 milions de passatgers, un 21% menys que l'any anterior. Balliu es va referir a l'excessiva dependència de Ryanair.

L'exemple de Vilobí

Balliu va explicar que, de la mateixa manera que l'Ajuntament de Vilobí forma part de l'AGI, també hi podria ser el Consell Comarcal. A l'AGI, hi ha la Diputació, la Generalitat i la Cambra de Comerç, entre d'altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia