Infraestructures

Vila reitera que els FGC entraran en servei aquest estiu a Terrassa

La prolongació de la línia dels FGC a Terrassa estarà operativa aquest estiu, segons va refermar ahir el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, i no hi haurà, en principi, cap nou retard de la línia i les tres noves estacions que ja haurien d'estar operatives des de fa nou anys. A Sabadell, també es manté el calendari de posada en funcionament del perllongament durant el 2016.

El conseller va fer ahir una visita d'obres d'un nou pas inferior per a vianants sota la línia de FGC al barri de Volpelleres de Sant Cugat del Vallès, que ha d'estar acabat al setembre i que té un pressupost de 796.000 euros. Vila també va batejar dues de les nou unitats de tren de la sèrie 113 que FGC està incorporant a la línia del Vallès. Es tracta de les noves unitats que FGC va adquirir al gener i que han substituït les antigues onze unitats a les línies S1 (Terrassa), S2 (Sabadell) i L6 (Reina Elisenda). A l'estació de Sant Quirze també es va niciar ahir una prova pilot que durarà un any que consisteix en la instal·lació de cinc bicicletes elèctriques destinades als treballadors dels polígons d'aquesta població.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia