Infraestructures

Prop de 25 milions per a les obres dels ferrocarrils a Sabadell

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha obert la licitació, per valor de 24,6 milions d'euros, d'un conjunt d'obres per continuar amb els treballs de perllongament dels ferrocarrils a Sabadell, que està previst que finalitzin l'any 2016 i que hauran suposat una inversió de més de 400 milions d'euros.

En concret, les actuacions que ara es posen a licitació corresponen a la implantació de la via i la catenària entre la plaça Major i la plaça Espanya, la instal·lació d'alimentació elèctrica, comunicacions i instal·lacions no ferroviàries de túnel, des de la plaça Major fins a les cotxeres i, finalment, la senyalització en el mateix tram.

Ara per ara s'ha finalitzat l'execució dels túnels, els recintes de les estacions i la cua de maniobres i es treballa en tasques d'arquitectura i instal·lacions de les estacions Sabadell Estació i de la plaça Major. Territori, que recentment ha adjudicat el projecte per retirar les terres dipositades a la zona del Parc del Nord de Sabadell després que ho hagin demanat repetidament els veïns, té previst posar a licitació aviat les obres de les estacions de la Creu Alta i de la plaça d'Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia