Infraestructures

El projecte de l'A-7 fins a Vilafranca, a l'abril

La ministra de Foment, Ana Pastor, va anunciar ahir al Senat que el seu govern encarregarà, aquest mes d'abril, el projecte de desdoblament de l'N-340 entre Altafulla i Vilafranca del Penedès. L'objectiu, “si no hi ha cap problema en la redacció del projecte”, és posar a licitació les obres “en el segon semestre d'aquest 2015”. Segons va recollir l'ACN, Pastor també va afirmar que les propostes de bonificació del pas de camions per l'AP-7 per alliberar l'N-340 seran “voluntàries” i, per tant, no obligatòries.

Pastor va fer aquestes manifestacions en la sessió de control del Senat en resposta a una pregunta de la senadora per Tarragona del PSC María Jesús Sequera, que va recordar que entre Altafulla i Vilafranca del Penedès els ciutadans només poden elegir entre l'antiga N-340 i l'AP-7, de pagament, i que va demanar “una solució provisional mentre durin les obres” de l'A-7.

“Conec perfectament la problemàtica del trànsit que es genera a l'entorn de la Móra”, va dir Pastor en referència a les retencions que es produeixen en aquest punt a Tarragona. Tot i això, va rebutjar l'opció defensada pel territori d'un enllaç entre l'A-7 i l'AP-7 en aquest punt, ja que “incompliria totes les normes de distàncies”.

Per aquesta raó, es prioritzarà el tram de l'A-7 des de la Móra i Altafulla fins a la connexió amb l'AP-7 a Torredembarra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia