Infraestructures

Lloret / Blanes

Vila defensa la C-32 en el Parlament

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, va refermar ahir en el Parlament que la futura prolongació de la
C-32 entre Blanes i Lloret de Mar “no alterarà el marc de la concessió de l'autopista”, que finalitzarà el 2021. En aquest sentit, va reiterar que “la inducció d'un major trànsit a la C-32 ajudarà a finançar l'obra”. Aquesta actuació s'emmarca, va recordar el conseller Vila, en el conveni subscrit entre la Generalitat i la concessionària el 2010, que estableix que les obres que ha de finançar la concessionària Abertis es compensaran amb l'increment del trànsit induït o amb una compensació econòmica al final de la concessió. El conseller va posar en relleu que en l'obra, que executarà la concessionària amb un pressupost de 71 milions, s'han introduït millores en el traçat per minimitzar l'impacte de la nova infraestructura en l'entorn, així com per afavorir la seguretat viària.

Redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia