Infraestructures

Construeixen més pisos públics a Can Batlló

L'Ajuntament de Barcelona ha començat aquesta setmana les obres per construir 26 habitatges per a afectats urbanístics al recinte de Can Batlló, al districte de Sants-Montjuïc, segons va informar ahir el govern municipal.

Aquests habitatges, que tindran una superfície mitjana de 65 m², s'estan edificant al carrer Parcerisa 4-6. En total, es construirà una superfície de 3.953 m², que es distribuirà amb onze habitatges de dos dormitoris, onze més de tres dormitoris i uns altres quatre, amb tres. Les obres, amb un pressupost de més de 2,5 milions d'euros, duraran fins al primer trimestre del 2017.

A banda d'aquests pisos, des del mes de febrer l'Ajuntament n'està construint 26 més a Can Batlló, al carrer Constitució, 31, que tenen un pressupost d'uns 4,2 milions d'euros. En aquests dos casos, les obres es realitzen a través del Patronat Municipal de l'Habitatge (PMHB).

En total, sis solars de Can Batlló es destinaran a pisos protegits. Dos d'aquests, els han cedit a dues cooperatives, una de les quals, vinculada a la Federació de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB), que ja ha iniciat les obres. Els altres dos solars estan destinats a pisos concertats. També hi haurà un espai per a habitatges lliures.

A Can Batlló es vol construir un parc d'habitatge amb 1.100 pisos nous, dels quals 430 seran públics i 670, de mercat lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia