Infraestructures

Adif adjudica les obres de millora a l'estació de Figueres

S'instal·laran dos ascensors per accedir al pas inferior i s'apujarà l'andana

Adif ha adjudicat les obres de millora anunciades a l'estació de tren convencional de Figueres per un valor de 630.607 euros (sense l'IVA). Aquests treballs, que tenen com a objectiu principal facilitar l'accés a les vies, consistiran bàsicament en la instal·lació d'ascensors a les dues andanes per permetre el trànsit de persones amb discapacitat. També s'adequaran dues noves escales fixes per accedir al pas inferior per a vianants que ja hi ha a l'estació de Figueres.

Paral·lelament s'apujarà l'altura de les andanes fins a uns 68 cm en un tram de 200 metres de llarg per permetre un accés més còmode i segur als trens i s'adaptaran els accessos de l'edifici per adequar-los a la nova altura. Alhora, en el límit entre les andanes i les vies es col·locarà una banda groga i una franja de seguretat, i paviment podotàctil per a persones amb discapacitat visual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia