Infraestructures

Esplugues aprova el carril bici a la Diagonal

L'Ajuntament d'Esplugues ha aprovat el conveni amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que ha de permetre construir un carril per a bicicletes i vianants que connectarà aquest municipi amb l'avinguda Diagonal de Barcelona. El conveni estableix que el cost de les obres, estimat en 1,2 milions d'euros, es finançarà entre l'AMB i els ajuntaments d'Esplugues i Barcelona.

L'acord va ser aprovat al ple pels deu regidors del PSC, els quatre del PP i el d'ERC. ICV-EUiA, en canvi, es va abstenir perquè considera que “encara no s'ha aprovat una proposta definitiva de circuit”, segons l'ecosocialista Lídia Ibáñez. El regidor no adscrit, Roger Pons, hi va votar en contra al·legant que un projecte “d'aquesta envergadura” no hauria de ser aprovat per un ple pocs dies abans d'unes eleccions municipals. El portaveu socialista, en canvi, va manifestar que “aquesta és una oportunitat que no podem deixar passar” després d'haver aconseguit “posar d'acord cinc administracions: els dos ajuntaments, l'AMB, la Generalitat i l'Estat” per fer les obres.

El nou carril seguirà l'avinguda dels Països Catalans, a Esplugues, que transcorre per sota de la B-23. Passarà pel barri de Finestrelles fins a connectar amb la Diagonal. En total serà un carril amb una longitud aproximada de 800 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia