Infraestructures

Altafulla atura obres prèvies del tercer fil que no tenien permís

L'Ajuntament d'Altafulla va decidir paralitzar ahir al matí les obres d'instal·lació de fibra òptica que s'estaven realitzant a l'entorn de l'estació de ferrocarril de la població, i que són una de les tasques prèvies a la instal·lació del tercer fil ferroviari per a mercaderies previst a la línia de la costa. L'alcalde en funcions, Fèlix Alonso, va denunciar ahir que Adif no havia informat prèviament el consistori de l'inici d'aquests treballs i que, a més, no disposaven del permís municipal necessari per fer-se. Segons Alonso, a més, els treballadors “no complien les condicions de seguretat” i fins i tot la Subdelegació del Govern a Tarragona era desconeixedora de l'inici d'aquests treballs que vinculen al tercer fil.

L'Ajuntament d'Altafulla, de fet, manté un contenciós administratiu contra el projecte de tercer carril del Ministeri de Foment i ha avançat que informarà d'aquests fets l'advocat del consistori per si considera adient demanar la paralització de les obres de manera cautelar. Demà està prevista una reunió entre representants d'Adif i de l'Ajuntament per tractar de les obres del tercer fil al municipi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia