La Fundació Horta Sud presenta la seua estratègia metropolitana

La Fundació Horta Sud i la Mancomunitat de Municipis presenten, amb el suport de diversos professors universitaris, l'estudi Antecedents i referències per a una planificació estratègica metropolitana, una proposta precisa sobre la necessitat d'una bona gestió de la mobilitat per la contornada de València.

Aquest estudi mostra cronològicament els antecedents en la planificació metropolitana des de 1946 fins a 2005, així com l'anàlisi del model territorial i els temes clau en l'estratègia territorial a fi d'arribar a un acord per poder elaborar un futur pla complet de l'àrea metropolitana de València.

La proposta forma part de la campanya global que diversos col·lectius de la comarca porten a terme perquè l'Ajuntament del Cap i Casal organitze el seu pla general d'ordenació urbana atenent l'entorn urbà existent.

L'acte de presentació té lloc el dimarts 13 d'octubre, a les 19.30 h, al Museu Comarcal de l'Horta Sud, i està prevista la intervenció de l'arquitecte urbanista Daniel Monleón, la presidenta d ela Mancomunitat, Empar Navarro, i el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.