Serveis

VALLÈS OCCIDENTAL

Queixes per la supressió de línies de bus a Barberà

Els usuaris critiquen que s'hagi anunciat la mesura a l'agost “a traïció”

La decisió de l'Ajuntament de Barberà del Vallès de suprimir la línia 2 i 3 del bus urbà al·legant baixa ocupació i l'estalvi de 300.000 euros ja ha provocat queixes dels usuaris.

Tothom accepta que l'eliminació de la línia 2, que feia un recorregut pel nucli urbà, és necessària, ja que tenia 2.000 usuaris al mes, una mitjana de tres persones per expedició. Les discrepàncies sorgeixen per la supressió de la línia 3, que uneix l'estació de Renfe amb els polígons de Can Salvatella i de Santiga i que porta 2.500 passatgers al mes, 9 viatgers per expedició. A les parades de les línies que seran eliminades ja s'han tret els rètols i els horaris, i s'ha enganxat una nota en què s'informa de la mesura.

El vocal del Vallès Occidental de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, Albert Parés, va indicar que ja ha rebut diverses queixes de treballadors dels polígons que “quedaran penjats” al setembre. Una de les usuàries afectades, Edu Beltran, va demanar que es concreti si la línia 1 s'amplia al matí, com ha anunciat l'Ajuntament per donar resposta als usuaris que van als polígons. A més, va reclamar que es posin busos a la tarda per a la tornada. “És l'única manera d'arribar a la feina”, va indicar Beltran, que creu que la mesura s'ha fet a l'agost “a traïció".

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.