Serveis

BARCELONÈS

Fum a dues estacions de la línia 2 del metro

Dues estacions de la línia 2 del metro de Barcelona van haver de tancar durant mitja hora per la presència de fum ahir al migdia. Vuit dotacions de Bombers de Barcelona van traslladar-se fins a les estacions afectades, Monumental i Tetuan, per esbrinar –sense èxit– què va provocar el fum, que va aparèixer a dos quarts d'una del migdia. Des del cos de bombers asseguren que no van veure “res d'estrany” a les estacions i que el fum “probablement va ser el resultat d'un petit incendi als conductes de ventilació”. “Sovint, fulles seques hi queden atrapades i això pot generar alguns problemes”, expliquen des de Bombers de Barcelona, que continuarà investigant per determinar l'origen del fum.

Segons TMB, “per motius de seguretat, de seguida que es va detectar el fum ambdues estacions van ser desallotjades”. Durant mitja hora, els combois de l'L2 no es van aturar ni a Tetuan ni a Monumental, però en cap moment es va haver d'interrompre el servei de la línia. Un quart d'hora després que aparegués el fum, els usuaris ja van poder accedir a Monumental i, finalment, el servei es va normalitzar a la una del migdia, quan es va obrir l'estació de Tetuan.

m. navarro

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.