Serveis

Compromís per Paterna alerta sobre una imprudència política

La coalició demana transparència i més informació sobre la rescissió que planteja el PP i que recolza el PSOE

Compromís considera que la decisió presa unilateralment per l'equip de govern del Partit Popular, i amb el suport del PSOE, de rescindir el contracte amb l'empresa d'arreplegada del fem FCC “és una imprudència temerària ja que no es poden prendre estes decisions sense tindre una sentència ferma del jutjat”.

La coalició ha estat denunciant sempre la mala qualitat del servei de FCC, amb nombroses denuncies i queixes veïnals. Inclús el 2008 demanarem la rescissió del contracte amb esta empresa.

El regidor de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, es pregunta “quina necessitat d'urgència tenen els del Partit Popular en acabar la relació contractual amb FCC de manera tan ràpida, més encara, quan pot tindre unes conseqüències econòmiques nefastes per a l'ajuntament, que travessa la seua pitjor situació econòmica”.

Per als regidors de Compromís per Paterna, els diners públics s'han de gastar amb prudència i fer una bona gestió, aspecte que brilla per la seua absència en aquest equip de govern del Partit Popular. “Una decisió com aquesta, que pot costar milions d'euros dels diners públics, no pot prendre's de hui per a demà i és fonamental estudiar tota la informació i les repercussions en negatiu que comportaria”, conclou el regidor Juanma Ramón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.