Serveis

serveis

Roses, Castelló i Figueres aposten per fusionar el transport públic

Els ajuntaments de Roses, Castelló d'Empúries i Figueres estudien fusionar el transport urbà i crear un servei de transport interurbà. Així ho va explicar ahir l'alcalde de Roses, Carles Pàramo, que va explicar que aquesta va ser una de les propostes que va sorgir de la reunió que es va fer dimarts amb el president del consell comarcal i alcalde de Castelló, Xavier Sanllehí. En aquesta trobada es va parlar de la possibilitat de mancomunar diversos serveis.

Pàramo va concretar que si es fa una àrea metropolitana del transport es podria accedir a ajuts que dóna la Generalitat, ja que entre les tres poblacions empordaneses superen els 75.000 habitants.

L'alcalde de Roses va explicar que també s'ha ofert la piscina municipal perquè l'usin els veïns dels municipis del voltant com ara Palau-saverdera, Castelló, Sant Pere Pescador, Garriguella i Cadaqués. Ajudaria a reduir el dèficit que té l'equipament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.