Serveis

barcelonès

Un incendi provoca retards a rodalies

Un foc al túnel entre Passeig de Gràcia i Sants provoca demores de 40 minuts

El pas de trens entre les estacions de Passeig de Gràcia i Sants es va haver d'aturar ahir a la tarda durant una mitja hora arran d'un petit incendi que es va produir al túnel subterrani que uneix les dues estacions, segons van informat Renfe i Adif, i recollia l'agència ACN. Tot i que el foc es va donar per apagat pels volts de les sis de la tarda, amb la intervenció dels Bombers de Barcelona, els combois de la línia R2 van arribar a acumular retards de fins a 40 minuts en tots dos sentits de la marxa. El tall també va provocar retards similars en un tren de la línia R16, entre l'estació de França i Tortosa, i en un de la línia R11, que anava de Barcelona a Girona.

Tot i que encara s'investiguen els fets, se sap que, pels volts de dos quarts de sis de la tarda, alguns maquinistes van avisar el centre de control de trànsit ferroviari d'Adif perquè havien vist fum al túnel subterrani que uneix les estacions de Passeig de Gràcia i Sants de Barcelona. Amb un extintor, el personal de l'empresa va poder apagar les flames. Tot i això, el foc va revifar i finalment va fer falta la intervenció dels bombers. L'incendi es va donar per apagat cap a les sis i els combois hi van poder tornar a circular, després d'una aturada que va durar una mitja hora. Malgrat això, cap a dos quarts de deu de la nit encara es registraven diversos retards derivats de la incidència.

LA XIFRA

40
minuts
de retard van arribar a acumular els trens de la línia R2 de rodalies arran de l'incendi d'ahir a la tarda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.