Serveis

Sense metro després del partit del Barça de demà

Tal com ja va anunciar fa uns dies, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) deixarà de prolongar enguany el servei de metro amb motiu d'actes culturals o esportius a la nit, bàsicament els partits del Barça i l'Espanyol. Després del matx de demà, a les deu de la nit al Camp Nou contra l'Osasuna, doncs, qui vulgui tornar en metro s'haurà d'afanyar, ja que tancarà, com és habitual sempre entre setmana, a mitjanit. La mateixa mesura, de fet, ja es va aplicar en el partit contra l'Hospitalet del 22 de desembre passat, tot i que llavors oficialment encara no era efectiva la retallada de serveis. En partits similars jugats en anys anteriors, com ara contra l'Almeria, el 2011, o la Cultural Leonesa, el 2009, sí que s'havia allargat l'horari del metro, igual que l'agost passat, després del partit de tornada de la supercopa contra el Madrid. Fonts del Barça interpreten que, des d'ara, en partits excepcionals es podria revisar l'operativa perquè obrís el metro, tot i que des de TMB no ho asseguren.

Això sí, TMB ha anunciat que, com ja solia fer fins ara, demà sí que continuarà reforçant el servei de les línies de bus 15, 43 i 56, segons la demanda, i al final del partit es posaran en funcionament dues línies especials, des del Camp Nou a la plaça de Catalunya i a Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet valdrà 2,70 euros, 20 cèntims més que fins ara.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.