Serveis

barcelonès

Fracassa la vaga d'usuaris del transport

Fracassa la vaga de passatgers del transport públic convocada per ahir a traves de les xarxes socials per oposar-se els encariments. No es va apreciar una afluència anormal de passatgers i així ho confirmen les dades facilitades per TMB i FGC. Fins a les quatre de la tarda, el metro havia registrat 733.000 entrades, 5.000 més que la vigília.

Els usuaris consultats ignoraven la convocatòria o es resignaven a usar el transport com a única alternativa. L'Ignacio, l'Estanislau Santacana i l'Hugo Busquets, joves usuaris de les xarxes socials, no coneixien la convocatòria TMB51, que pretenia emular la vaga de tramvies que el 1951 va suposar una protesta massiva en ple franquisme. Hi ha hagut incidents. Un bus de l'L22 va ser atacat a Gràcia per encaputxats que li van punxar la roda i hi van fer pintades. Al metro van ser detingudes tres persones que van embrutar amb esprai les màquines de validació i expenedores a Liceu i Drassanes. A l'estació de FGC de Sabadell van ruixar amb escuma de poliuretà les màquines de validar i a Cornellà van trencar pantalles de les expenedores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.