Serveis

alt penedès

El transport escolar, fins ara gratuït, costarà 2 euros al dia

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès farà pagar dos euros per dia a cada alumne que utilitzi el transport escolar no obligatori, que fins ara era gratuït, segons informa Efe. Així mateix, l'administració comarcal tancarà 8 de les 19 rutes comarcals per falta d'escolars per poder mantenir-les econòmicament.

L'Ajuntament de Gelida ha informat que el servei d'ensenyament del Consell Comarcal ha recollit les respostes de les famílies que desitgen continuar utilitzant el servei de transport escolar, i ha conclòs que pot mantenir amb el copagament 11 de les 19 rutes; la resta “no són viables econòmicament perquè no hi ha alumnes suficients”, per la qual cosa ha decidit eliminar-les. El preu que les famílies hauran de pagar per al transport no obligatori a partir d'ara serà de dos euros per dia el primer fill, un i mig per dia pel segon fill, i un euro per dia pel tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.