Serveis

SERVEIS

Didàctica sobre l'ús dels contenidors a Sant Feliu

La concessionària de la gestió dels residus i la neteja viària a Sant Feliu de Guíxols, Cespa, inicia avui una campanya informativa per fomentar el bon ús dels contenidors de recollida selectiva a la ciutat. A més de trobar adhesius als contenidors, els ciutadans rebran díptics a casa amb la indicació dels residus que han de dipositar a cada recipient i la informació actualitzada del servei de recollida de mobles vells i voluminosos.

La campanya estava pendent des que es va adjudicar el servei, fa un parell d'anys, i el regidor responsable, Quim Clarà, espera que generi “complicitats”, ja que hi ha moltes queixes per l'acumulació d'escombraries i andròmines al voltant dels contenidors. Als restaurants i establiments adherits a la recollida comercial, també els recordaran que no poden fer servir els punts de dipòsit dels residus domèstics, i els facilitaran els calendaris en què hauran de fer servir els contenidors d'ús comercial (vidre, paper, orgànica, etc.).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.