Serveis

serveis

Eliminen la zona blava del passeig Ragull de Ripoll

L'habilitaran a l'ambulatori i els dissabtes aparcar-hi serà gratuït

L'Ajuntament de Ripoll eliminarà les places d'aparcament regulat, les zones blaves, del passeig Ragull, on aparquen molts pocs vehicles, i les habilitarà a la zona de l'ambulatori. El ple va donar ahir a la nit llum verd a aquesta mesura que s'emmarca en l'acord per allargar dos anys més la concessió per a l'explotació de les més de 200 places de zona blava que hi ha repartides pel municipi. A part del canvi de places entre el Ragull i l'ambulatori, el govern local, de CiU, com a contrapartida a l'allargament del temps de la concessió, ha establert la gratuïtat de les zones blaves els dissabtes a la tarda. L'objectiu, segons l'alcalde, Jordi Munell, és que sigui un atractiu més de visitants al centre, en el marc de les petites fires que, al llarg de l'any, s'aniran fent els dissabtes per completar l'oferta del mercat setmanal. N'hi haurà de col·leccionisme, de cotxes tot terreny, de discos, etc. A part, als sectors de la Font Viva i de la plaça Santa Maria hi haurà un canvi de màquines expenedors de tiquets amb l'objectiu que s'hi puguin descomptar vals d'aparcament gratuït que es donaran a les persones que comprin als comerços de Ripoll.

Munell va explicar que la concessionària del servei dels parquímetres de la capital del Ripollès ha demanat la pròrroga de la concessió, que en un principi era per set anys, perquè no ha aconseguit l'equilibri financer. La concessió vencia a l'octubre. La causa principal de tot plegat ha estat, segons la concessionària, el llarg període d'obres diverses que han afectat espais del centre de la vila, on majoritàriament hi ha aquestes zones blaves.

El plenari va donar llum verd també a una moció d'ERC de suport municipal a les famílies afectades per processos d'embargament hipotecari, i a una del PSC en què es reclamava unes condicions financeres dignes per als ajuntaments, modificades totes dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.