Serveis

infraestructures

Reclamen la reobertura del dispensari de l'aeroport

La secció sindical de la UGT d'Aena i diversos partits polítics han iniciat accions per reclamar la reobertura del centre d'atenció sanitària de l'aeroport de Girona. Aquest dispensari servia per atendre viatgers i treballadors, i dilluns ja no va obrir a causa de les retallades d'Aena i també per la normativa vigent. La UGT ha denunciat el cas a Treball, ja que el secretari general de la federació de transports del sindicat, Joan Muntada, ha explicat que havia estat obert des del 1967.

Per part de CiU, el diputat Pere Macias ha entrat una pregunta al Congrés per saber per què s'ha tancat el dispensari, i també per conèixer quins protocols implementarà ara Aena quan hagi d'atendre viatgers i treballadors. Pel PSC, el diputat Àlex Sáez reclamarà la reobertura del servei i que es revisi la normativa per fer-ho obligatori, i la diputada al Parlament Marina Geli demanarà a la Generalitat que hi intercedeixi. El cost era de 217.000 euros anuals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.