Serveis

transport

La Costa Brava i el Prat seguiran connectats

La bona acollida del servei durant l'estiu ha propiciat la continuïtat a l'hivern

A partir de demà, i durant tot l'hivern, es mantindran els enllaços directes entre l'aeroport del Prat i els principals municipis de la Costa Brava. La bona acollida del servei, durant el juliol i l'agost, tant per part de residents com de turistes, ha propiciat la continuïtat d'aquest servei per als municipis de Begur, Bellcaire d'Empordà, Cadaqués, Castelló d'Empúries, Empuriabrava, l'Escala, Lloret de Mar, Mont-ras, Palafrugell, Palamós, Pals, Platja d'Aro, Roses, S'Agaró, Sant Antoni de Calonge, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro, Torroella de Montgrí, Tossa de Mar i Ullà.

Les previsions de viatgers que s'havien fet amb la posada en marxa del servei han estat superades en prop d'un 65% durant els mesos de juliol i agost. La bona acollida del servei, juntament amb les peticions rebudes des del sector turístic i el sector privat, ha fet que es mantingués. Aquest servei es va posar en marxa a principi del juliol passat per la voluntat de la Sarfa de millorar la mobilitat global a les comarques de la costa gironina. Els horaris i les freqüències fixats fins al 30 de juny del 2013 es poden consultar al web www.sarfa.com. Fins al juny passat, per anar a l'aeroport del Prat des de la Costa Brava s'havia d'anar fins a Barcelona, a la plaça Catalunya, i allà agafar l'autobús. La posada en marxa del nou servei representa un estalvi de diners i temps per als usuaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.