Serveis

Instal·lacions

Els gestors de la piscina de Cassà veuen factible superar el miler d'abonats

L'empresa treballa per donar a conèixer la instal·lació a Quart, Llagostera i Caldes

L'Ajuntament confia a enllestir la concessió definitiva abans de gener

Els actuals gestors de la piscina coberta de Cassà de la Selva veuen factible augmentar el nombre d'abonats (uns 800) i superar el miler. El director general de Wellness Empordà, Cesc Martín, veu una instal·lació amb potencialitats. “De forma conjunta amb l'Ajuntament, l'objectiu és que es faci una utilització més gran de les instal·lacions, no només a Cassà sinó per donar servei a Quart, Llagostera i Caldes”.

Després que l'Ajuntament de Cassà denunciés l'anterior concessionària, Sport Aqua Cassa SL, per incompliment de contracte, Wellness Empordà es va fer càrrec de la piscina d'estiu, on per primer cop es va haver de pagar entrada, i duu les regnes de la piscina coberta des de fa un parell de mesos.

Igual que Cesc Martín. Marian Garcia, responsable de comunicació de WE, considera que la piscina pot créixer en més abonats fixos, però també en usuaris gràcies a cursets o activitats a la gespa d'estiu. Cassà ha de pagar fins al 2026 156.000 euros anuals per la piscina i no es planteja tancar-la.

L'Ajuntament ha de fer el concurs públic per a donar la concessió definitiva. L'alcalde, Enric Bagué, confia enllestir el procés abans de gener. Wellness Empordà ha mostrat interès a allargar la vinculació amb Cassà. “Té unes grans possibilitats de desenvolupament”, diu Martín. L'empresa gestiona la piscina municipal de Tossa de Mar i centres privats a Llançà i Arbúcies.

LA FRASE

Creiem al 200% en la instal·lació. És una gran parcel·la en l'àmbit esportiu
Cesc Martín
DIRECTOR GENERAL DE WELLNESS EMPORDÀ

LA DATA

20.07.12
És la
data d'entrada de l'empresa Wellness Empordà en la gestió de la piscina de Cassà. És una gestió provisional.

Decisions que han de rebre el vistiplau del ple

L'alcalde de Cassà, Enric Bagué, ha explicat que les decisions transcendents en la gestió de la piscina com els preus dels abonaments han de rebre el vistiplau del plenari. Bagué ha recordat que Wellness Empordà és el gestor de la piscina de manera provisional i que ha mantingut els divuit treballadors de la instal·lació, estrenada el 19 de març del 2011.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.