Serveis

figueres

Més indicadors de l'estació del TAV

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà i l'Ajuntament de Figueres coincideixen que cal millorar la senyalització

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà i l'Ajuntament de Figueres faran una anàlisi conjunta de la necessitat que hi ha de millorar la senyalització de l'estació del TAV, tant a dins de la ciutat de Figueres com a les carreteres de la comarca. Ho van acordar en una reunió l'alcaldessa figuerenca, Marta Felip, i el president del Consell Comarcal, Xavier Sanllehí. Felip i Sanllehí també van destacar la necessitat de senyalitzar les sortides del complex ferroviari cap a les principals poblacions de la comarca.

L'exalcalde de Figueres Santi Vila ja va avançar al desembre que l'Ajuntament treballa en un projecte per millorar la senyalització per accedir a l'estació del tren d'alta velocitat. Segons Vila, el que fa el consistori és fer-ho de manera subsidiària, ja que el Ministeri de Foment no ho ha fet, tot i que s'hi havia compromès.

El Consell Comarcal i l'Ajuntament també van indicar la intenció d'impulsar un pla de mobilitat del transport públic a escala comarcal que incrementi les freqüències de pas d'algunes línies d'autobús i que estiguin vinculades amb els horaris de sortida i d'arribada dels trens de gran velocitat, com fa TEISA a Figueres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.