Serveis

EQUIPAMENTS

L'oposició de Cassà demana un altre gestor de la piscina

ERC, PSC i SI consideren que els problemes en la direcció de la instal·lació municipal obliguen a canviar l'adjudicatària

Casanova troba que l'espai necessita temps per “agafar embranzida”

Els tres grups de l'oposició a l'Ajuntament de Cassà de la Selva volen un canvi en l'empresa adjudicatària de la piscina municipal coberta. ERC, SI i PSC coincideixen que la gestió de la piscina, en mans de Wellness Empordà, és un maldecap. “Els grups de l'oposició veiem que faria falta una empresa que tingués més capacitat de gestió”, assenyala el portaveu d'ERC i exalcalde de Cassà, Carles Casanova.

Juntament amb l'Alternativa, ERC i PSC van formar part del govern anterior de Cassà, que va inaugurar la piscina el 19 de març del 2011. Cap dels dos grups es planteja el tancament de la piscina coberta perquè, entre altres raons, l'Ajuntament ha de pagar fins al 2026 156.000 euros anuals per tornar un crèdit.

De moment, el govern, de CiU, busca una empresa que assumeixi la direcció de la piscina coberta. “L'empresa que es cuidi de la piscina ha de fer rendible l'equipament sabent que cal un temps perquè agafi embranzida; de beneficis immediats, no n'hi haurà”, sosté Casanova.

La piscina costa 9.000 euros mensuals en consums, segons dades de l'Ajuntament. Amb 750 socis, el rendiment de la instal·lació permet cobrir, de moment, el sou de la quinzena de treballadors.

El portaveu del PSC, Miquel Àngel Chamorro, assenyala que el servei del personal de la piscina és “bo”, i que el poble no es pot permetre tancar una instal·lació “més que recomanable”. Segons els socialistes de Cassà, abans de l'adjudicació definitiva, la gestió podria ser a càrrec d'una altra empresa o bé del mateix Ajuntament.

Marc Mascort (SI) és més taxatiu. “La piscina és un bon servei, però no es pot pagar”, afirma.

LA FRASE

Els grups de l'oposició veiem que faria falta una empresa amb més capacitat de gestió
Carles Casanova
portaveu d'erc i exalcalde de cassà de la selva

SI troba “un luxe” la piscina per al poble

El portaveu de SI, Marc Mascort, explica que la piscina municipal coberta necessita un canvi en la gestió, però va més enllà: atesa la conjuntura econòmica, diu Mascort, l'Ajuntament hauria de considerar tancar la piscina. “És interessant que la piscina estigui oberta, però estem collats pel pla d'ajust de l'Estat. Tenir una piscina coberta en un poble de 10.000 habitants és un luxe. Si hi perdem diners, ens hem de plantejar la possibilitat de tancar-la.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.