Serveis

Exigeixen a Foios que canvie l'horari del Metro

La coalició Compromís presenta una moció al plenari perquè Metrovalencia canvie l'horari de les freqüències de pas

Metrovalencia ha establert un nou horari de les línies del metro des del 24 de juny fins al 15 de setembre. Esta és una mesura que l'empresa de ferrocarrils aplica els últims anys. Amb aquesta decisió, Metrovalencia vol estalviar i aconseguir una major eficiència.

Amb aquesta decisió permet adequar l'oferta a la demanda actual dels clients durant els mesos d'estiu, i aconseguir una major eficiència, a través de la reorganització d'horaris, amb l'ajust dels serveis menys utilitzats, i la consegüent reducció de costos.

Compromís per Foios no veu clara la decisió de la companyia de transport, perquè simplement s'ha basat en una adequació de l'horari a la disminució dels usuaris estudiants sense tindre en compte a la resta de la ciutadania.

A més esta mesura està presa només amb criteris de retallar els serveis públics sense tenir present les necessitats dels usuaris que es desplacen als seus llocs de treball o a realitzar gestions, com en el cas de la nostra població pot ser acudir a les citacions de l'Hospital Clínic.

Per a la coalició valencianista sembla que el govern valencià no té altra obsessió que fer retallades. Amb el nou horari la freqüència de pas és de 40 minuts durant les hores de major desplaçaments al treball, entre les 6 del matí i les 8,18h.

Des de la coalició denunciant no entenen com a hores d'ara no hi haja un pla de mobilitat de tota l'àrea metropolitana, les dos Hortes i la ciutat de València, que contemple un foment de l'ús del transport públic i una revisió de les tarifes, que en estos moments són molt cares.

Pensen que la política d'estalvi no pot estar pensada només des d'una empresa, ha de ser la Generalitat Valenciana i la Conselleria d'Infraestructures Territori i Medi Ambient qui té la responsabilitat de fer una proposta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.