Serveis

serveis

La Creu Roja ha fet més de vuit mil assistències al litoral gironí

La Creu Roja ha dut a terme aquest estiu un total de 8.734 assistències sanitàries i 55 rescats al litoral gironí. D'entre el total d'assistències, 4.266 corresponen a traumatismes –ferides, contusions i possibles fractures– i 2.019 a picades de medusa.

La Creu Roja ha disposat de 79 socorristes cada dia en vint-i-vuit platges del litoral gironí, situades en vuit municipis diferents.

En la mateixa línia que en temporades passades, la Creu Roja ha reforçat els avisos preventius a banyistes i embarcacions per evitar conductes de risc. Concretament, els socorristes han fet 12.635 avisos preventius durant aquest estiu.

La majoria d'aquestes recomanacions (11.720) les han fet des de la costa a banyistes.

A més, la Creu Roja ha facilitat el bany a 883 persones amb discapacitat, en molts casos amb les anomenades cadires amfíbies –cadires que es poden submergir a l'aigua–, i ha repartit polseres identificatives a infants. Durant tot l'estiu, els socorristes també han pogut localitzar 104 infants que s'havien perdut.

LA XIFRA

833
persones
amb discapacitat es van poder banyar al mar gràcies a les cadires amfíbies, que es poden submergir.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.